Velux GPL 3070 tetőtéri ablak

A VELUX GPL 3070 tetőtéri ablak egyedülálló a maga nemében, mert kettős funkcionalitással bír.

158 700 Ft,-147 592 Ft,-/db
Cikkszám: GPL CK04 3070Állapot: Rendelhető
Árak utoljára módosítva: 2021-07-06-09:31
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

Tulajdonságok

Az alsó kilincset elfordítva az ablak 45 fokig felnyílik, teljesen kikerül a látómezőből és zavartalan kilátást, páratlan panorámát biztosít. Megváltozik a térérzet, nagyobbnak tűnik a szoba, Ön pedig kiállhat az ablakba.

Vannak, akik ezt az ablakot azért szeretik, mert a szárny ilyenkor egyáltalán nem nyílik be a tetőtérbe. A felső kilinccsel az ablak a középső tengelye mentén billenthető és teljesen körbefordítható, azaz a külső üvegfelület tisztítása könnyen megoldható. A felső kilincsbe szellőzőnyílást is építettünk: egy kattintás és friss levegő áramlik a por- és rovarszűrőn keresztül a szobába, második kattintásra nyílik maga az ablak (ehhez az alsó kilincset is ki kell nyitnia). 

Az ablak fenyő alapanyagból készül, mely a gomba- és rovarölőszeres kezelést követően több réteg lakkbevonatot kap, ettől lesz időtálló és esztétikus. 
A kétrétegű hőszigetelő üveg specialitása a belül ragasztott biztonsági üveg, törés esetén sem hullik be egyetlen üvegdarab sem a lakásba. A külső edzett üveg pedig megvédi a tetőteret és a benne élőket extrém időjárási körülmények (pl. jégeső) esetén. Emellett az ablak a külső zajok kiszűrésében, az esőzajcsökkentésben és az energiamegtakarításban is jól teljesít (Uw-értéke 1,3 W/m2K).

Jó tudni! Ez az ablak akkor használható, ha az alja a padlótól mérve 110-120 cm közé esik. 15°-55° hajlású tetőbe építhető be, bármilyen tetőfedés esetén. A beépítéshez burkolókeret szükséges.
Tetőablak cserélőknek és tetőtér-felújítóknak ajánljuk.

Műszaki adatok

  • Panorámaablak
  • Kettős funkció: felső és középső tengely mentén is nyitható
  • Tökéletes kilátás a felnyíló nyitásmódban
  • Kiállhat az ablakba, a szárny nem nyílik be a tetőtérbe
  • Könnyű szellőztetés és tisztíthatóság a billenő nyitásmódban
  • Belső laminált üveg a biztonságért
  • Karbantartást nem igénylő, fehér felülettel is (GPU 0070)

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.