Figyelem! A weboldalunkon az árak szerkesztése folyamatban van, ezért ideiglenesen az online vásárlás szünetel. Kérjen árajánlatot az arajanlat[kukac]gras.hu email címen.
 • Kosár tartalma
  A kosár üres.

  Velux Integra GGL 306621 tetőtéri ablak

  A Velux Integra GGL 306621 tetőtéri ablakot azok számára fejlesztették ki, akik szeretik a kényelmet.

  Figyelem! Ez a termék jelenleg nem rendelhető.
  Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

  Műszaki adatok:

  A Standard Plus ablakok előnyein felül:

  • Távirányítás kényelme
  • Egészséges beltéri klíma a VELUX ACTIVE rendszerrel
  • Beépített esőérzékelő automatikusan zárja az ablakot
  • Belső laminált üveg a biztonságért
  • Esőzajcsökkentés
  • Ritkább üvegtisztítás
  • Tökéletes kilátás
  • Karbantartást nem igénylő, fehér felülettel is (GGU 006621)
  • Energiatakarékos 3-rétegű üvegezéssel a jobb komfortért, Uw=1,0
  • Uw 1,0 W/m²K
  • Ug 0,5 W/m²K 
  • Rw 37 dB
  • g 0,52

  A VELUX INTEGRA® GGL 306621 középen billenő intelligens tetőtéri ablak a távvezérlés kényelmét kínálja. A gyártás során az ablakhoz párosított (fali)kapcsolóval az irányítás az Ön kezében van, tetszése szerint nyithatja-zárhatja a tetőablakot.

  Az ablakba a motort beszereltük, kívülre pedig esőérzékelőt terveztünk, mely automatikusan bezárja az ablakot, ha elered az eső. A tetőablak válogatott kiváló minőségű fenyőből készül, melynek 99%-a fenntartható erdőgazdálkodásból származik. Készre lakkozzuk, a több réteg színtelen lakkbevonat óvja a fát a szennyeződésektől, a nedvességtől. 
  A háromrétegű hőszigetelő üveg extra energiatakarékos (Uw-értéke 1,0 W/m2/K), csak kevés hő vész el. A fűtési költség megtakarításon túl esőzajcsökkentő tulajdonsággal bír és üvegtörés esetén a személyi és vagyonvédelem záloga. Ráadásul kívül egy könnyen tisztuló bevonatot is kapott, esőzéskor az üveg önmagát tisztítja.

  A külső üvegfelület tisztítása egyszerű, csak fordítsa körbe teljesen az ablakot, rögzítse a retesszel, így könnyű és biztonságos ez a művelet. 15°-90° hajlású tetőbe építhető be, bármilyen tetőfedés esetén. A beépítéshez burkolókeret szükséges.
  Minden új házba és minden felújított tetőbe ajánljuk, de ablakcsere esetén is kiváló választás lehet. 
  Ideális választás kézzel el nem érhető magasságban történő ablakbeépítéskor, vagy ha innovatív megoldásra vágyik otthonában.

  Az okos otthonok kedvelői a mobiltelefonról vezérelhető VELUX ACTIVE beltéri klíma szabályozó rendszerrel egészíthetik ki az ablakot és így tehetik egészségesebbé házukat, lakásukat.

  Távirányítás kényelme
  A VELUX ACTIVE rendszert mobiltelefonjáról irányíthatja. Érzékelők fi gyelik tetőtere hőmérsékletét, páratartalmát és CO2-szintjét, az applikáció segítségével Ön bármikor beavatkozhat és igényeihez alakíthatja a beltéri klímát.

  Egészséges beltéri klíma a VELUX ACTIVE rendszerrel
  Lépcsőházak fontos és hasznos eleme a távvezérlésű tetőtéri ablak. Az egész ház könnyen kiszellőztethető.

  Belső laminált üveg a biztonságért
  Személyi biztonság A ragasztott (laminált) belső üveg két síküveg táblából épül fel, közöttük PVB (poli-vinil-butil) fóliával. Törés esetén az üvegdarabokat a fólia egyben tartja, nem hullik szilánkokra. Véd a személyi sérüléstől és vagyoni kártól.

  Esőzajcsökkentés:
  Nyugodt alvás esőkopogás nélkül A tetőtéri ablakok kellemes, csöndes szobákról gondoskodnak. Kb. 7 dB-lel kevesebb zajt engednek be. A zajszint csökkentését úgy érzékeljük, mint ha felére csökkenne a zajterhelés

  Ritkább üvegtisztítás:
  A speciális bevonattal rendelkező üveg eső esetén is zavartalan kilátást nyújt és ritkábban kell az ablakot tisztítania. Az üvegre rakódott szennyeződés fellazul, az esővíz ezután könnyen lemossa.

  Tökéletes kilátás kora reggel is:
  Egyedülálló bevonat biztosítja a zavartalan kilátást. Az extra hőszigetelő képességű üvegezésnél kívül lecsapódhat a harmat, melyet e bevonat megakadályoz.

   Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.