VELUX Integra KLR 200 érintőképernyős vezérlő

Az ablak nyitása-zárása és az árnyékolás még soha nem volt ennyire könnyű. Az új VELUX Integra érintőképernyős vezérlő melyet a falra is szerelhet, napfényt és friss levegőt enged otthonába egyetlen érintéssel.

VELUX Integra KLR 200 érintőképernyős vezérlő
62.738 Ft,- / db50.191 Ft,- / db

Programozza be saját igényeire vagy válasszon a számos előre beállított program közül. Engedje, hogy a VELUX Integra intelligens rendszer intézzen mindent Ön helyett. 

Az io-homecontrol® technológia olyan vezetékmentes kommunikációs protokoll, amely lehetővé teszi különböző épületgépészeti és építőipari termékek, mint  pl. kapuk, garázskapuk, tetőtéri ablakok, redőnyök, fűtő- és hűtőberendezések, valamint zárszerkezetek egységes vezérlését.

Programok Önnek  

Használja ki a VELUX INTEGRA® érintőképernyős távirányító sokoldalúságát és válasszon a komfort funkciók széles skálájából:

Jó reggelt
Ébredjen mosolyogva! Ahelyett, hogy az ébresztőóra csörgése keltené legmélyebb álmából, engedje, hogy óvatosan ébressze Önt a napfény és a friss levegő. A Jó reggelt programmal az ablak az előre beállított időpontban kinyílik 10 percre, és a helyiség megtelik friss levegővel.  

Nyaralás
Vigyázzon otthonára és értékeire, riassza el a betörőket a Nyaralás üzemmóddal. Előre beprogramozhatja az árnyékolók működtetését, melyek úgy mozognak majd, mintha otthon tartózkodna.

Egészséges beltéri klíma
Ezzel a programmal gondoskodhat az egészséges beltéri klímáról - többé nem felejti el a szellőztetést!

A program naponta 4-szer 10 percre automatikusan kinyitja az ablakokat, és a helyiség megtelik friss levegővel. 
A beépített esőérzékelőnek köszönhetően pedig az ablakok automatikusan becsukódnak, ha elered az eső.

Szellőztetés
Valami odaégett, esetleg túl nagy a pára a szobában? Csak egy kattintás a Szellőztetés program ikonjára és máris nyílnak az ablakok, melyek 10 perc után automatikusan becsukódnak.

Energiamérleg
Az Energiamérleg program a lakás földrajzi elhelyezkedésének, az évszakoknak, stb. megfelelően automatikusan elvégzi a szellőztetést, illetve az árnyékolókkal történő fény- és hőszabályozást, így az energiahatékony lakás néhány kattintásnyi közelségbe kerül.

Hővédelem
Élvezze hideg fejjel a nyarat! Ez a program lehetővé teszi, hogy a legforróbb napszakokban megvédje a helyiséget a túlzott felmelegedéstől a VELUX árnyékolókkal. 

A fenti ár a VELUX Integra KLR 200 érintőképernyős vezérlőre vonatkozik.