VELUX KLF 200 interfész

A VELUX KLF 200 interfész a VELUX io-homecontrol termékeket otthon- és épületautomatizálási rendszerbe kapcsolja.

VELUX KLF 200 interfész
81.915 Ft,- / db

Új távlatokat nyit a VELUX elektromos termékek irányításában és integrálásában. Az új VELUX KLF 200 interfész, használatával könnyedén automatizálhatók a VELUX elektromos termékek akkor is, ha az okosotthon többi eszköze más „nyelven” kommunikál. 

A VELUX KLF 200 interfész a leghétköznapibb igényeket is kielégíti, de egy webes eszközt is tartalmaz, amellyel egyéni elképzeléseknek megfelelő beállításokat  hozhatnak létre a felhasználók számítógépről vagy mobileszközről. 

Az interfész segítségével beállítható, hogy a riasztórendszer aktiválódásakor az ablakok becsukódjanak és a redőnyök leereszkedjenek. A hővédő rolók automatikus fel- és leeresztése olyan esetekben is működik, ha a szélérzékelő viharos szelet észlel. Az időjárásállomás által mért adatok beállított értékei esetén a VELUX INTEGRA tetőtéri ablakok nyitása-zárása is automatizálható. A riasztórendszerekhez, fali kapcsolókhoz és az időjárásállomásokhoz való kapcsolódás mellett a KLF 200 interfész segítségével a VELUX INTEGRA ablakok szén-dioxid-, levegőminőség- és napfényérzékelőkkel is összehangolhatók. Például, ha elhasználódott a levegő a szobában, kinyitja az ablakokat, hogy friss levegőt engedjen a helyiségbe. 

A fenti ár a VELUX KLF 200 interfészre vonatkozik.