Velux GLU 0051B tetőtéri ablak

A VELUX GLU 0051B tetőtéri ablak műanyag bevonatú felülete 100%-ban karbantartásmentes, évek múltán sem igényel festést.

Bruttó eladási ár: 112 947 Ft/db (88 935 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GLU FK06 0051BÁllapot: Rendelhető
A feltüntetett ár budapesti vagy üllői telephelyi átvétellel érvényes.
Árak utoljára módosítva: 2023-03-24-09:09
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

Tulajdonságok

Az ablak belseje a kiváló hőszigetelés érdekében hőkezelt fa, melyet egyenletes poliuretán bevonat fed. Emiatt jól tűri a nedvességet és a párát, kimondottan jó szolgálatot tesz a konyhában vagy a fürdőszobában.

Ráadásul könnyen tisztítható és UV-álló fehér színével minden helyiséghez illik. A tetőtéri ablak felső kilinccsel nyitható és billenthető. Ahhoz, hogy a felső kilincset kézzel el tudja érni, az ablak alja a padlótól mérve 80-130 cm közé eshet. Mivel a kilincs felül található, bútorokat is helyezhet az ablak alá. 

A kétrétegű üvegezés gondoskodik arról, hogy a fűtési szezonban a meleget bent tartsa, a hőveszteséget jelző Uw-értéke 1,3 W/m2K. A külső, ütésálló edzett üveg véd az időjárás hatásai, pl. a jégeső vagy hóteher ellen. A beépített szellőzőnyílásnak köszönhetően friss levegőt engedhet be a helyiségbe anélkül, hogy az ablakot ki kellene nyitni. Az ablak 180 fokban körbeforgatható és ott rögzíthető, így a tetőtéri ablak külső üvegfelülete könnyen tisztítható. 

Jó tudni! A tetőablak utólag távvezérlésűvé vagy alsó kilinccsel nyithatóvá alakítható. 15°-90° hajlású tetőbe építhető be, bármilyen tetőfedés esetén. A beépítéshez burkolókeret szükséges.
Tetőablak cserélőknek és tetőtér-felújítóknak ajánljuk.

Műszaki adatok

  • Időjárásálló egész éven át
  • Friss levegő zárt ablak esetén is
  • Kényelmes és egyszerű tisztíthatóság
  • Könnyen felpattintható VELUX árnyékolókhoz kialakítva
  • ThermoTechnology hőkezelt fa az energiahatékonyságért
  • Huzat elleni extra gumitömítés
  • Karbantartást nem igénylő, fehér felület
  • Optimalizált 2-rétegű üvegezéssel a kevesebb fűtésszámláért, Uw = 1,3
  • A felső kilincses változat (GLU) utólag távvezérlésűvé alakítható vagy kiegészítő alsó kilinccsel átalakítható alsó kilincses nyitásúvá

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.