Velux fénycsatorna lapostetőbe

A természetes fény olyan élettel tölti meg a ház helyiségeit, amit egy lámpa soha nem tud visszaadni.

Figyelem! Ez a termék jelenleg nem rendelhető.
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

Tulajdonságok

Élvezze otthonában a napszakok  és az évszakok váltakozását
A természetes fény olyan élettel tölti meg a ház helyiségeit, amit egy lámpa soha nem tud visszaadni. Ha VELUX fénycsatornát választ, folyamatosan követheti a napszakok és az évszakok változását bentről is. Az időjárás változása, a felhők mozgása és még a holdfény is átviláglik a fénycsatornákon, és élettel tölti meg a helyiséget. 

Természetes fény ablaktalan helyiségekben is
A VELUX fénycsatornát minden, a ház belsejében fekvő helyiségbe ajánljuk, mely a tetővel közvetlenül nem határos – legyen az tetőteres vagy egyszintes ház, magas- vagy lapostetős. A fürdőszoba, az előszoba, a gardrób, a háztartási helyiség vagy a lépcsőház természetes fényben úszhat akkor is, ha nyílászárók beépítésére nincs lehetőség.

Az új dizájnnak köszönhetően rövidebb beszerelési idő
Az új generációs VELUX fénycsatorna jelentős átalakításon esett át a korábbihoz képest. Ennek következtében a beépítése gyorsabb és egyszerűbb, a fénytovábbító cső beszerelési ideje a felére csökkent.

Egyedülálló esztétikus belső szórótest
Csak a VELUX fénycsatorna rendelkezik ún. Egde Glow hatást nyújtó búrával, mely egyedülálló, természetesebb és dinamikusan változó fényhatást nyújt a nap járásának megfelelően.

TWR Merev csöves fénycsatorna magastetőbe, max. 120 mm magas profi los tetőfedő anyaghoz, 170 cm hosszú, ZTR toldócsövekkel 600 cm-ig bővíthető, a fény 98%-át továbbítja, Uw=2,9 W/m²K

Velux fénycsatorna

VELUX Fénycsatorna

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.