• Kosár tartalma
  A kosár üres.

  Újdonság! VELUX Standard távműködtetésű tetőtéri ablakok

  2024-05-24 15:36 - Akár elektromos vagy napelemes kivitelben.

  A vásárlói igényekre reagálva a VELUX bemutatta új, innovatív elektromos és napelemes tetőtéri ablakait a Standard termékkategóriában. Ezek az ablakok kényelmesen, távolról is vezérelhetők, és a beépített esőérzékelőnek köszönhetően nem kell aggódni az esetleges beázás miatt – ha szellőztetés közben elered az eső, az esőérzékelő automatikusan bezárja a tetőablakot, megvédve ezzel az otthont.

  Az új, elektromos vagy napelemes működtetésű VELUX tetőablakok egyaránt tökéletes megoldást jelentenek mind a kézzel könnyen elérhető, mind a magasabban fekvő helyeken való beépítéshez.

  Az új, távirányítható tetőtéri ablakok gyárilag előkészített megoldást kínálnak, mivel előre beépített motorral rendelkeznek. A tetőtéri ablakok időjárással szembeni külső védelméről alumínium borítás gondoskodik. Költséghatékonyságuknak köszönhetően az új Standard tetőtéri ablakok vonzó megoldást kínálnak az árérzékeny felhasználók számára.

  A Standard elektromos és napelemes tetőtéri ablakok típusai:

  GLL: kiváló minőségű, nagy tömörségű rétegragasztott fenyő faanyagból készült változat. Ideális választás minden olyan helyiségbe, melyhez illik a természetes fa megjelenése. A GLL egy tartós, erős és szilárd tetőablak, amely ellenáll a vetemedésnek, a gombáknak és a rovaroknak. A felületét borító többrétegű színtelen lakk időtálló, megvédi a fát a szennyeződésektől és a nedvességtől, ugyanakkor kellemes tapintást és esztétikus megjelenést biztosít. Az ablak felületkezeléséhez környezetbarát, vízbázisú (oldószermentes) akril lakkot használnak.

  GLU: fehér színű, 100%-ban karbantartásmentes változat. A belső fa magot egy rendkívül tartós, egybefüggő (varratmentes), víznek és szennyeződéseknek ellenálló poliuretán bevonat védi. Ideális választás az olyan magas páratermelésű helyiségekbe, mint például a fürdőszoba, konyha, zuhanyzó vagy mosókonyha. Hosszú távon esztétikus megjelenést biztosít, mivel az idő múlásával a fehér bevonat nem sárgul meg.

  Az új GLL és GLU tetőtéri ablakok főbb előnyei:

  • távműködtetésű tetőablakok, melyek alacsonyabb áron érhetők el
  • magas szintű komfort a felhasználók számára
  • beépített esőérzékelő, mely az ablak zárásával véd a beázás ellen
  • elektromos és napelemes változatban is elérhetők
  • teljes kompatibilitás a VELUX árnyékolók és redőnyök elektromos és napelemes változataival
  • 3-rétegű, 61-es üvegezés
  • méretválaszték: CK02 (55×78 cm), FK06 (66×118 cm), MK04 (78×98 cm), MK06 (78×118 cm), MK08 (78×140 cm), MK10 (78×160 cm) és PK08 (94×140 cm)