Velux GLL 1061B tetőtéri ablak

A VELUX GLL 1061B tetőtéri ablakot azoknak gyártjuk, akik a kiváló minőséget hosszú távra keresik. A tetőablak válogatott, első osztályú fenyőből készül rétegragasztási eljárással.

Bruttó eladási ár: 112 947 Ft/db (88 935 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GLL FK06 1061BÁllapot: Rendelhető
A feltüntetett ár budapesti vagy üllői telephelyi átvétellel érvényes.
Árak utoljára módosítva: 2023-03-24-09:09
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

Tulajdonságok

A VELUX GLL 1061B tetőtéri ablakot azoknak gyártjuk, akik a kiváló minőséget hosszú távra keresik. A tetőablak válogatott, első osztályú fenyőből készül rétegragasztási eljárással, ez garantálja a tartósságot és vetemedésmentességet hosszú éveken át. A fafelület lakkozásához színtelen, oldószermentes lakkot használunk, három lakkréteg óvja a fát a szennyeződésektől és a nedvességtől.

Magas térdfal esetén előfordulhat, hogy az ablakot magasra (ablak alja 130-150 cm magasságba kerül) kell beépíteni, ilyenkor a könnyű nyitás-zárás alsó kilinccsel lehetséges. Nyitáskor az ablakszárny a vízszintes középső tengelye mentén billen. 

Ennek az ablaknak a nagyszerűsége a 3-rétegű energiatakarékos üvegezésben rejlik, mely a hőenergia veszteség minimalizálása mellett (az ablak hőátbocsátási tényezője Uw=1,1 W/m2K) fokozott hangszigetelést is nyújt, ezzel a beltéri komfortérzetet magasabb szintre emeli. A szellőztetés fent a kattintható kétfokozatú résszellőzővel vagy az alsó kilincs szellőztető állásban rögzítésével lehetséges. Az ablak 180 fokban körbeforgatható és ott rögzíthető, így a tetőtéri ablak külső üvegfelülete könnyen tisztítható. 

Jó tudni! Mivel az ablak teteje legtöbbször kézzel már nem érhető el, a külső és belső árnyékolókat és redőnyöket távvezérléssel/távnyitórúddal tudja kényelmesen használni. 15°-90° hajlású tetőbe építhető be, bármilyen tetőfedés esetén. A beépítéshez burkolókeret szükséges.
Minden új házba és minden felújított tetőbe ajánljuk, de ablakcsere esetén is kiváló választás lehet.

Műszaki adatok

  • ThermoThechnology
  • Energiatakarékos 3-rétegű üvegezéssel a jobb komfortért, Uw = 1,1 
  • Fokozott hangszigetelés
  • Huzat elleni extra gumitömítés

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.